Услуги

Когато имате нужда от отличен електротехник за вашия дом, Екипа на Финиш БГ е тук, за да можете да свършите работата си с бюджет, навреме и да ви оставя с увереност, че вашата най-голяма инвестиция е безопасна, защото електрическата работа се извършва правилно и безопасно.

Вие не трябва да се доверявате на безопасността на дома и семейството си на всеки, който има комплект за тестване и колан за инструменти. Екипа на Финиш БГ отдавна предоставя жилищни електрически услуги и ние идваме с много референции. Когато имате нужда от уважаван електротехник, Екипа на Финиш БГ е тук за вас.

Екипа на Финиш БГ е посветена и ентусиазирана на несравнимо качество на обслужване и изработка за всички наши клиенти. Независимо дали вашият проект е голям или малък, ние отделяме същите усилия и качество, които се наблюдават при нашите прекомерни търговски проекти, както и при всички наши жилищни работи. Ние непрекъснато работим за решаването на всички ваши електрически проблеми чрез цялостно отстраняване на неизправности и ремонти и предлагаме широка гама от услуги.
Някои от нашите жилищни услуги включват:

Консултация – Екипа на Финиш Бг е отворен към вашите нужди , в потходящо за вас време може да дойдем на място и да разберем в детайли от какво имате нужда .

Тест и Маркиране – Това е задължително за всяка инсталация не изградена от Екипа на Финиш Бг . Тестването на вашата система дава сигурност и надежност на вашата експлоатация .

Електрически инсталации – Това е широко понятие с много под точки . Тук сме сложили – изграждане на нови инсталации , обновяване на съществуваща , добавяне на нови конзоли , изграждане на мрежови инсталации, изгражане на иснатации за баня и кухня според нуждите на съшествуващ готов проект и още много други .

Осветление & LED– Изграждане , обновяване , поддръжка , и продажба . Екипа на Финиш Бг работи директно с вносителите за бг на топ световни марки .

Сигурност – Екипа на Финиш Бг е с огромен опит в изграждането на СОТ, Видео наблюдени и системи за контрол на достъпа. Екипа на Финиш Бг е сертифициран за изграждане и работи с всички фирми предлагащи СОТ и Видео наблюдени за България .

Разпределителни табла – Екипа на Финиш Бг изгражда нови табла , обновява стари табла и отстранява възникнали проблеми и аварии . Екипа на Финиш Бг работи с топ марките в бранша като Legrand , Schnaider Electric , General Electrik , Schrack и др.

Ключове и Контакти – Продажба , монтаж , обновяване . Екипа на Финиш Бг работи с топ марките в бранша като Simon, Legrand ,Biticino, Schnaider Electric , Marten и д.р